Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Foglalkozz a hibavisszajelzésekkel!

Szerző: Szeles Judit
2018. 02. 05. 15:12:44
Foglalkozz a hibavisszajelzésekkel!

Májustól a légzsák hibás járműveket ki kell majd tiltani az utakról. A légzsák hiba, eddig is gondot okozott a műszaki vizsgán, néhány hónap múlva azonban forgalmi bevonást is jelent végre. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy egy működő légzsák életet menthet. Ne vegyük semmibe a hibavisszajelző lámpáját! Németh Zsolt, műszaki vizsga biztos partnerem visszajelzései alapján számtalan műszaki vizsgára jelentkező nem foglalkozik eleget a műszarfalon megjelenő hibajelzésekkel! Szeretnénk most erre felhívni a figyelmet...

 

 

 

Ha gond van az utasvédelmi rendszerrel..

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ilyenkor, ha felvillan az utasvédelmi rendszer hibavisszajelző lámpája (pl: légzsék, ABS) ne várjuk meg a műszaki vizsgát, azonnal orvosoljuk a problémát, és szervizeltessük az autót! A hibavisszajelző lámpa nem egy felesleges "nyűg", ami sikertelen műszaki vizsgát okoz, hanem egy S.O.S jelzés nekünk, hogy az autónk nem alkalmas a közlekedésre, nem biztonságos!

 

Májustól a légzsák hibás járműveket ki kell majd tiltani az utakról

Idén májustól sokkal szigorúbban fogják venni a légzsák hibajelzését, és ha ezzel találkoznak egy ellenőrzés során, akár azonnali forgalmi bevonást is szankcionálhatnak.

 

Vedd komolyan a hibajelzéseket!

Ha ilyet tapasztalsz, kérj időpontot és segítséget műszaki vizsga állomásainktól!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Műszaki Vizsga Blogbejegyzés
blog comments powered by Disqus