Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Sose legyen rá szükség, de jó, ha tudod...

  • Hogy mit tartalmaz a www.autoshirugynokseg.hu oldal adatvédelmi nyilatkozata,
  • és hogy hogyan kezelem az www.autoshirugynokseg.hu oldal információt.

 

Adatvédelmi nyilatkozat
Az általad megadott adatokat Szeles Judit Egyéni Vállalkozó kizárólag válaszadás, ügyfélszolgálati visszaigazolás (véleménykérés), illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adom át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. műszaki vizsga bázis, aki a Szeles Judit Egyéni Vállalkozótól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adataid kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően jártam el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentem, hogy Szeles Judit Egyéni Vállalkozó birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.autoshirugynokseg.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a weboldaldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogomat fenntartom, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítem.
Aki a webáruházamba regisztrálja magát, illetve hírlevelemre feliratkozik az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.